Trainingen

 

Communicatie in al zijn vormen is het meest kostbare instrument dat een mens bezit. Motiverende, stimulerende communicatie en een positieve kijk op het leven biedt individuen en bedrijven de mogelijkheid om doelen te stellen en resultaten te bereiken. ‘4 YOU Training en Advies’ bouwt aan werken en leven met hart en ziel, op zoek naar missie en visie. Dit maakt individuen en organisaties krachtig en succesvol. Groei en ontwikkeling staan hierbij centraal, want beweging is vooruitgang. Met 4 YOU is elke brug te bewandelen. 4 YOU beschikt over een eigen trainingslocatie in het polderlandschap te Biervliet.

 

  • Communicatie training gaat in op elk aspect van communicatie, gericht op groei en ontwikkeling. Je krijgt inzicht in je eigen zichtbare en onbewuste patronen die je gebruikt in de communicatie met jezelf en anderen
  • Bedrijfscoaching bevestigt wat u als manager al weet; uw personeel vormt het hart van uw bedrijf. Investeren in de kwaliteit van uw mensen betekent optimaliseren van resultaten 
  • Indivuele coaching is gericht op persoonlijkheidsontwikkeling waarin competenties, groei en inzicht centraal staan
  • Gesprekstechnieken geven alle tools om gespreksvaardigheden te ontplooien en te integreren, als  “DE KRACHT VAN HET GESPREK”. (bv. conflicthantering, functioneringsgesprek)
  • Teambuilding richt zich op een actief groepsproces waarbij de manager de individuele talenten met elkaar verbindt. Er worden relaties gelegd vanuit vertrouwen, verantwoordelijkheid en veiligheid, waardoor de teamspirit in balans komt. Zelfsturing en zelfstandig functioneren worden hierdoor bevorderd.
  • NLP modules voor bedrijven bestaat uit het volgen van verkorte modules op het gebied van communicatie & NLP. De modules bestaan uit de theoretische en praktische cursusinhoud van de NLP-Practitioner opleiding echter zonder de psychologische interventies. De modules hebben te maken met persoonlijke groei op het gebied van communicatie gericht op je eigen interne communicatie en communicatie met anderen. De verkorte modules bestaan uit zeven trainingsdagen ingepland over een of twee jaar.
  • Bedrijfsopstelling kijkt hoe we medewerkers van een bedrijf ten opzichte aan elkaar staan, waardoor een opening ontstaat tot gerichte feedback en versterking van de werkband of teamspirit.
  • Inspiratie dagen zijn workshops gericht op inspiratie, motivatie en het ontdekken van de essentiële levensvraag: WIE BEN IK

4YOU beschikt over eigen trainingsruimtes in Biervliet, Nieuwlandseweg 15, waar meerdere groepen tegelijkertijd terecht kunnen voor training (zie fotopagina onder het kopje organisatie). Tegen gunstige tarieven heeft u hierdoor de mogelijkheid uw training buiten de energie van de organisatie te houden.