Opleidingen

4 YOU training & advies is een erkend NVNLP-Opleidingsinstituut. Wij geven diverse NLP-opleidingen en andere opleidingen op het gebied van coaching en communicatie. Onze practitioner en master hebben 145 pe punten van ABvC. Daarnaast is de opleiding CrKBO geregistreerd  heeft de opleider als therapeut een RBCZ  HBO registratie.

Via de documenten onderin wordt u doorgestuurd naar de volledige en uitgebreide versies per opleiding.

NLP Practitioner coach of persoonlijke groei

 

Altijd al willen weten wat maakt dat mensen zich gedragen zoals ze zich gedragen, hoe het komt dat mensen bepaalde patronen hanteren? Waarom je bepaalde gedachten, gevoelens en gedragingen hanteert die je niet meer dienen? Hoe communiceer ik eigenlijk en wat is het effect daarvan op anderen? Dit zijn belangrijke aspecten als het gaat op adviseren, discussiëren, instrueren, leidinggeven en coachen. Allerlei zaken waar een NLP-practitioner opleiding een antwoord op geeft, waardoor je sterker, succesvoller en krachtiger in uw communicatie, werk en leven komt te staan. NLP biedt diverse technieken om je eigen patronen te doorbreken en duidelijker te communiceren met jezelf en anderen. DEELNEMERS KOMEN VANUIT HET GEHELE LAND. SLAAPPLAATS IN OVERLEG.

 

Is dit waar jij in geïnteresseerd bent? Dan is de 1-jarige basisopleiding tot NLP-Practitioner op jouw lijf geschreven. De opleiding start jaarlijks in september en eindigt in juni. gaat dus mee met de schooljaar. (22 dagen) en vindt plaats op vrijdag en zaterdag. Waarin sommige gaan voor de persoonlijke groei en anderen willen ook gaan voor het examen. WE STARTEN WEER SEPTEMBER 2023. Vragen? over modules of andere mogelijkheden? Ook op u eigen bedrijfs locatie mogelijk. 0646200457

 

NLP Master coach of persoonlijke groei

Na het behalen van persoonlijke groei of je NLP-Practitioner diploma kun je ervoor kiezen om het tweede jaar tot Master Practitioner te volgen. Deze opleiding geeft nog meer verdieping in communicatie- en coach- methodieken.

Zo ga je aan de slag met traumaverwerking, waarden-hiërarchie, neurologische niveaus, modelleren, ombuigen van overtuigingen, missie-bepaling etc. De masteropleiding vindt plaats op vrijdag/zaterdag en loopt van september tot juni, gaat met schooljaar mee. Ook hierin kan je kiezen voor het persoonlijke stuk of het examen erbij nemen. (22 dagen totaal). De data en alle informatie omtrent de opleiding voor  vindt u hieronder.

 

NIEUW, NIEUW NIEUW............NLP MASTER 2.0.

heb je alles op kennis te pakken maar voel je dat de integratie van het geheel nog veel beter kan? Ga dan voor de 2.0 master. Daarin zit stuk herhaling in up tempo en dan "op zelf " integreren. Alle interventies komen weer aan bod met korte uitleg en dan DOEN. Delen van de theorie is dan niet meer van toepassing enkel ontwikkelen "op zelf" meer informatie volgt.

 

NLP-Post Master

 

Je hebt je Master- Pracitioner opleiding gehaald en je wilt jezelf blijven verdiepen in de NLP-materie en in jezelf? Dan is dit vervolgtraject echt iets voor jou. 

Deze 10-daagse cursus, verdeeld over een schooljaar, geeft je verdieping in jezelf als mens, coach, begeleider, therapeut, onderwijzer, manager etc. Er wordt ingegaan op aanverwante onderwerpen zoals familieopstellingen, spiritualiteit, helende reis en zingeving.

Een absolute aanrader om jezelf nog meer te stretchen en te ontdekken. Vereiste vooropleiding is uiteraard een NLP-Master practitioner diploma behaalt bij een NVNLP-erkend instituut. De verdiepingscursus gaat van start in september en eindigd in juni bij een minimum aantal deelnemers van 10 personen. Klik hieronder voor alle informatie.

 

Meer praktische informatie volgt.

Overige

 

PIT&CO en PIT&CO MODULES ( geschikt voor NLP Practitioners/ Master)

(Train de trainer opleiding)

 

Als manager, leidinggevende, P&O-functionaris, onderwijzer, trainer e.a. moet je regelmatig een presentatie geven voor een groep.

Sommigen hebben van nature een gave om te presenteren, anderen hebben behoefte aan extra vaardigheden, immers presenteren is een vak apart. Komt je boodschap ook werkelijk aan? Hoe houd je het boeiend en hoe kom jij over op je publiek? Allemaal zaken waar deze professionele en zeer praktische opleiding een antwoord op biedt.

 

In september 2023  gaat de PIT&CO MODULES van start.

In 7 modules verdeeld over 7 woensdagavonden ga je actief aan de slag met trainersopdrachten en leer je je boodschap effectief en duidelijk over te dragen op de groep. Tevens krijg je inzicht in je eigen gedrag als presentator en leer je flexibel af te stemmen op de behoefte van de groep . Een training die elke spreker of trainer dat extra beetje jus geeft. 

Kosten 800 euro incl koffie/thee. Voor meer info of in-company trainingen neem gerust contact met ons op. DIT IS ENKEL VOOR DEELNEMERS DIE REEDS DE NLP OPLEIDING HEBBEN GEVOLGT.

 

NLP modules voor bedrijven

 

Speciaal voor bedrijven bieden wij de mogelijkheid om een aantal verkorte modules te volgen op het gebied van communicatie & NLP. De modules bestaan uit de theoretische en praktische cursusinhoud van de 1-jarige NLP-Practitioner opleiding echter zonder de psychologische interventies. De modules hebben te maken met persoonlijke groei op het gebied van communicatie gericht op je eigen interne communicatie en communicatie met anderen.

De verkorte modules bestaan uit zeven trainingsdagen ingepland over een of twee jaar  

Kosten 1500 euro p.p incl trainingslocatie, lunch, koffie/thee. Informeer naar de mogelijkheden.

Download
Inschrijf Practitioner 2023-2024
Inschrijf practitioner 2023-2024.docx
Microsoft Word document 54.0 KB
Download
Inschrijf Master 2023-2024
Inschrijf master 2023-2024.docx
Microsoft Word document 53.6 KB