Opleidingen

4 YOU training & advies is een erkend NVNLP-Opleidingsinstituut. Wij geven diverse NLP-opleidingen en andere opleidingen op het gebied van coaching en communicatie. Onze practitioner en master hebben 145 pe punten van ABvC. Daarnaast is de opleiding CrKBO geregistreerd  heeft de opleider als therapeut een RBCZ  HBO registratie. NU OOK SKB REGISTRATIE.

Via de documenten onderin wordt u doorgestuurd naar de volledige en uitgebreide versies per opleiding.

NLP Practitioner coach of persoonlijke groei

 

Altijd al willen weten wat maakt dat mensen zich gedragen zoals ze zich gedragen, hoe het komt dat mensen bepaalde patronen hanteren? Waarom je bepaalde gedachten, gevoelens en gedragingen hanteert die je niet meer dienen? Hoe communiceer ik eigenlijk en wat is het effect daarvan op anderen? Dit zijn belangrijke aspecten als het gaat op adviseren, discussiëren, instrueren, leidinggeven en coachen. Allerlei zaken waar een NLP-practitioner opleiding een antwoord op geeft, waardoor je sterker, succesvoller en krachtiger in uw communicatie, werk en leven komt te staan. De verbinding met jezelf is hierbij een centraal punt. NLP biedt diverse technieken om je eigen patronen te doorbreken en duidelijker te communiceren met jezelf en anderen. DEELNEMERS KOMEN VANUIT HET GEHELE LAND. SLAAPPLAATS IN OVERLEG. Op Locatie nu ook douche gelegenheid aangebracht.

 

Is dit waar jij in geïnteresseerd bent? Dan is de 1-jarige basisopleiding tot NLP-Practitioner op jouw lijf geschreven. De opleiding start jaarlijks in september en eindigt in juni. gaat dus mee met de schooljaar. (22 dagen) en vindt plaats op vrijdag en zaterdag. of op zondag/maandag. Waarin sommige gaan voor de persoonlijke groei en anderen willen ook gaan voor het examen. WE STARTEN WEER augustus 2025. Vragen? over modules of andere mogelijkheden? Ook op u eigen bedrijfslocatie mogelijk. 0646200457

 

NLP Master coach of persoonlijke groei

Na het behalen van persoonlijke groei of je NLP-Practitioner diploma kun je ervoor kiezen om het tweede jaar tot Master Practitioner te volgen. Deze opleiding geeft nog meer verdieping in communicatie- en coach- methodieken.

Zo ga je aan de slag met traumaverwerking, waarden-hiërarchie, neurologische niveaus, modelleren, ombuigen van overtuigingen, missie-bepaling extra in deze Master van 4 you is de 120 extra pagina,s over werken met meta Programma's. Omdat Lilian Bakels de opleiding MPA bij Jaap Hollander heeft gevolgd heeft ze dit in de master toegevoegd. Ook met extra opleiding PROVOCTIE is haar opleiding uitgebreid.  De masteropleiding vindt plaats op vrijdag/zaterdag en loopt van september tot juni, gaat met schooljaar mee. Ook hierin kan je kiezen voor het persoonlijke stuk of het examen erbij nemen. (22 dagen totaal). De data en alle informatie omtrent de opleiding voor  vindt u hieronder. 

 

 

HOE DE BELEVING IS VAN DE LEERLINGEN: 

-ik stapte vol vertrouwen op het pad van mijn ziel en in de puurheid van mezelf. Truus

- De opleiding helpt me om een nog betere versie van mezelf te worden. Marieke.
- Bij Lilian ervaar ik weer ruimte in hart en ziel. Hubert.
- Vanuit winterstand terug in bloei, pure aandacht, ruimte en energie vol elk individu. Chari.
- Een waardevolle innerlijke reis, door liefde, provocatie en inspiratie. Aline en Carmen.
- No-nonsense met humor en een onvermoeibare inspiratie in groei gezet. Irene.
- Vanuit: verbinding, inspiratie, provocatie, meta programma's, familie opstelling of ademen, Het pad van jouw ziel en verlangens staan op nummer een. Monique. 
- De opleiding is doortastend met veel nieuwe inzichten. Het mooiste cadeau wat ik mezelf heb kunnen geven. Marleen

 

NLP-Post Master

 

Je hebt je Master- Pracitioner opleiding gehaald en je wilt jezelf blijven verdiepen in de NLP-materie en in jezelf? Dan is dit vervolgtraject echt iets voor jou. 

Deze 10-daagse cursus, verdeeld over een schooljaar, geeft je verdieping in jezelf als mens, coach, begeleider, therapeut, onderwijzer, manager etc. Er wordt ingegaan op aanverwante onderwerpen zoals familieopstellingen, spiritualiteit, helende reis en zingeving.

Een absolute aanrader om jezelf nog meer te stretchen en te ontdekken. 

Overige

 

PIT&CO en PIT&CO MODULES ( geschikt voor NLP Practitioners/ Master)

(Train de trainer opleiding)

 

Als manager, leidinggevende, P&O-functionaris, onderwijzer, trainer e.a. moet je regelmatig een presentatie geven voor een groep.

Sommigen hebben van nature een gave om te presenteren, anderen hebben behoefte aan extra vaardigheden, immers presenteren is een vak apart. Komt je boodschap ook werkelijk aan? Hoe houd je het boeiend en hoe kom jij over op je publiek? Allemaal zaken waar deze professionele en zeer praktische opleiding een antwoord op biedt.

 

In september 2024 gaat de PIT&CO MODULES van start.

In 7 modules verdeeld over 7 woensdagavonden ga je actief aan de slag met trainersopdrachten en leer je je boodschap effectief en duidelijk over te dragen op de groep. Tevens krijg je inzicht in je eigen gedrag als presentator en leer je flexibel af te stemmen op de behoefte van de groep . Een training die elke spreker of trainer dat extra beetje jus geeft. 

Kosten 800 euro incl koffie/thee. Voor meer info of in-company trainingen neem gerust contact met ons op. DIT IS ENKEL VOOR DEELNEMERS DIE REEDS DE NLP OPLEIDING HEBBEN GEVOLGT.

 

NLP modules voor bedrijven

 

Speciaal voor bedrijven bieden wij de mogelijkheid om een aantal verkorte modules te volgen op het gebied van communicatie & NLP. De modules bestaan uit de theoretische en praktische cursusinhoud van de 1-jarige NLP-Practitioner opleiding echter zonder de psychologische interventies. De modules hebben te maken met persoonlijke groei op het gebied van communicatie gericht op je eigen interne communicatie en communicatie met anderen.

De verkorte modules bestaan uit zeven trainingsdagen ingepland over een of twee jaar  

Kosten 1500 euro p.p incl trainingslocatie, lunch, koffie/thee. Informeer naar de mogelijkheden.

Download
Inschrijf practitioner 2024 2025.docx
Microsoft Word document 54.1 KB
Download
Inschrijf master 2024 2025.docx
Microsoft Word document 53.6 KB