Over ons

 Organisatie

In 1994 startte Lilian Bakels met haar bedrijf 4 YOU Training &Advies.

Wat ooit begon met een coachklant groeide uit tot een wervelende organisatie die haar sporen in Zeeland al geruime tijd heeft verdiend.

Wilt u meer weten over de expertise van Lilian Bakels, zie haar CV onderaan deze pagina.

Begin 2007 stelde Lilian Bakels een elfkoppige projectgroep samen,  met als doel de opzet van een projectplan voor begeleiding en coaching van jeugd en gezin. De verontrustende problematiek in Zeeuws -Vlaanderen en de negatieve beeldvorming in de media aangaande zorg rondom jongeren hebben ertoe geleid dat de projectgroep het tijd vond om de maatschappelijke verantwoordelijkheid voor de volwassenen van de toekomst in eigen hand te nemen. Dit resulteerde in het feit dat locatie A HOUSE 4 YOU op 29 januari 2008, precies een jaar na de eerste vergadering, is gestart.

4 YOU Training & Advies bestaat dus uit verschillende takken:

  • Coaching & Psychische hulpverlening (in de volksmond bekend als A HOUSE 4 YOU)
  • Trainingen
  • NLP-Opleidingen

 

Fotoimpressie

 

Erkenningen, certificering, accreditaties en kwaliteit

4 YOU training & advies / A HOUSE 4 YOU heeft erkenningen bij diverse beroepsverenigingen en beroepsgroepen. Om toegelaten te worden tot deze verenigingen worden wij als instelling intensief gescreend. Hieronder vindt u een overzicht van deze erkenningen.

Nederlandse Vereniging van NLP. Lilian Bakels is als internationaal trainer aangesloten bij de NVNLP en heeft een toelatingsgesprek ondergaan om ook als instituut volgens de richtlijnen van de NVNLP te worden toegelaten. Wij zijn het enige officeel erkende NVNLP-instituut gesitueerd in de regio Zeeland. De overige Master- NLP coaches zijn opgeleid bij een NVNLP erkend instituut.

  • Vereniging Integraal Therapeuten (VIT) (Lid.nr. 288.08.A) en RBCZ en TCZ (lid nr. 103143R): Lilian Bakels is aangesloten bij deze beroepsvereniging en heeft ook hiervoor een screening moeten doorstaan. Om toegelaten te worden tot de VIT moet je in het bezit zijn van diverse diploma's en wordt middels een vragenlijst of een persoonlijk gesprek bepaald of je voldoende gekwalificeerd bent om deze erkenning te krijgen. Uiteraard wordt jaarlijks gevraagd divers accreditatiepunten te behalen middels verdiepingsopleidingen. Indien je wordt toegelaten tot deze verenigingen kom je in het bezit van een AGB-code die ervoor zorgt dat diverse zorgverzekeraars een deel van de coachingskosten vergoedt. Meer informatie hierover vindt u onder het kopje coaching.
  • Algemene Beroepsvereniging voor Counselling (ABvC) De ABvC staat voor het uitdragen van een efficiënte en effectieve vorm van psychosociale hulpverlening met een kwaliteitskeurmerk.  
  • Nederlandse Orde van BeroepsCoaches (NOBCO). Ook hierbij staat 4 YOU Training & Advies geregistreerd. NOBCO is tevens toegelaten tot de European Mentoring and Coaching Council EMCC, wat inhoudt dat alle geregistreerde coaches bij NOBCO nu ook geregistreerd zijn bij EMCC. Voor meer informatie hierover kunt u terecht op www.emccouncil.org 
  • CRKBO Registratie: Als instelling staan wij ook geregistreerd bij het CRKBO: Centraal Register Kort Beroepsonderwijs en zijn we BTW vrijgesteld.
  • Wij zijn aangesloten bij SCAG, de gespecialiseerde geschilleninstantie voor therapeuten in de complementaire en alternatieve zorg
Download
CV Lilian Bakels 2018.pdf
Adobe Acrobat document 289.1 KB
Download
Algemene Voorwaarden 4YOU Training 2016.
Adobe Acrobat document 281.4 KB
Download
Bijlage 7 NLP Opleidingen Klachtenproced
Adobe Acrobat document 43.9 KB